Echo Baby Spa- pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

Wanneer laat ik het best een pretecho maken?

Echo Baby Spa- Wanneer best een pretecho? - pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

Vandaag duiken we in de fascinerende wereld van pretecho’s. Een pretecho biedt je de unieke kans om een eerste glimp op te vangen van je ongeboren kindje. Maar wat zijn nu precies de verschillen tussen een 2D, 3D en 4D echo? En belangrijker nog, wanneer is het beste moment om deze te laten maken? Laten we samen deze vragen ontrafelen.

Wat is een pretecho?

Een pretecho is een niet-medische echo
Het hoofddoel? Puur genieten van het zien van je baby, in detail met bewegende beelden. Ik ben jullie fotograaf en wil van dit moment een top beleving maken. Je bent wekom met je parter, familie of vrienden om dit moment samen te beleven.

De verschillende soorten pretecho’s

2D Echo

Een 2D echo is de klassieke zwart-wit echo. We kijken wat je kleintje uitspookt en ik maak foto’s en filmpjes. Op een 2D echo kan je ook makkelijk het geslacht herkennen en het hartje zien kloppen.

3D Echo

Een 3D echo gaat een stapje verder en biedt een driedimensionaal stilstaand beeld van je baby. Je ziet de contouren van je baby veel duidelijker, zoals het gezichtje, de handjes en de voetjes. Dit maakt de ervaring voor veel ouders nog specialer.

Ideaal moment: Tussen 24 en 32 weken zwangerschap, wanneer je baby voldoende ontwikkeld is en er nog genoeg ruimte in de baarmoeder is voor heldere beelden. Tot aan 20 weken kan je je kleintje nog volledig op 1 beeld zien.

4D Echo

De 4D echo is en video. Het toont real-time beelden van je baby, waardoor je kunt zien hoe je kindje beweegt en misschien zelfs gaapt of lacht. Het voegt een hele nieuwe dimensie toe aan het ‘ontmoeten’ van je baby voordat hij of zij geboren is.

Ideaal moment: Ook tussen de 24 en 32 weken, om dezelfde redenen als de 3D echo.

Wanneer plan je een pretecho?

Hoewel er aanbevolen momenten zijn, hangt het ideale moment voor een pretecho ook af van persoonlijke voorkeur. Wil je je kindje graag nog volledig op 1 beeld? Dan kom je best voor de 22 weken langs. Wil je graag die bolle snoet bewonderen? Dan kom je best tussen de 28 en 32 weken langs.

Dit is ook de reden dat ik arrangementen heb waarin je meerdere keren kan langskomen tijdens de zwangerschap voor een pretecho en je deze uiteraard ook kan combineren met een zalige zwangerschapsmassage. 

Alle pretecho’s kan je hier terugvinden. 

Tot slot

Pretecho’s bieden een onvergetelijke ervaring tijdens je zwangerschap. Of je nu kiest voor een 2D, 3D of 4D echo, elk type heeft zijn eigen charme en moment. Belangrijk is dat je kiest wat het beste past bij jouw wensen en behoeften. Ik doe alvast mijn uiterste best om er een prachtig moment van te maken!

Echo Baby Spa - 3D echo

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll to Top