Echo Baby Spa- pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

Mijn missie

Bij Echo Baby Spa laat ik je als gezin genieten van de 2 meest belangrijke momenten in je leven: de zwangerschap en de eerste stappen als kersvers gezin. We maken hier samen onvergetelijke momenten van.

Ik wil je echt gelukkig maken

Ik wil je echt leren kennen, je gelukkig maken van het begin van de zwangerschap, tot na de geboorte van je kleintje, het mama zijn.

Bij de pretecho’s wil ik tijd nemen voor mooie foto’s en filmpjes. Hier hebben we tijd om samen emoties te delen. Bonding-time met je toekomstige gezin.

Bij de zwangerschapsmassage laat ik je ontspannen en breng ik verlichting.

Proficiat, je kleintje is geboren. Ook als gezin ben je pasgeboren en alles is nieuw. Ik laat je als gezin tot rust komen in de babyspa en tover met veel liefde een glimlach op ieders gezicht.

Als kersverse mama laat ik je wegdromen en zorg ik eventjes voor je tijdens een heelijke mama-massage.

Ik ben de juiste experte voor je

Je kan hier met een gerust hart naartoe komen want voor alles wat ik uitvoer volgde ik de nodige opleidingen in binnen- en buitenland. Dit zowel voor de echo’s, de babyspa en de massages. Daarnaast behaalde ik ook een getuigschrift levensreddend handelen bij baby’s en kinderen.

Voor de pretecho’s volgde ik een wekenlange opleiding zowel in België als in Nederland. Side note: voor het nemen van pretecho’s is een opleiding eigenlijk helemaal niet verplicht maar daar doe ik niet aan mee. Nee: ik wil mooie beelden maken en jullie ook de juiste uitleg geven tijdens de sessie.

0

Gelukkige gezinnen waren jullie al voor

Wie is Nadia?

In 2015 trouwde ik met mijn man Pieter en in 2020 werden we trotse tweelingouders van Ella en Esmée. Ok, ons leven op zijn kop sinds dan maar wat een verrijking ook om ouders te zijn: samen lachen om hun fratsen en streken (en ja die hebben onze pittige dames)

In mijn zwangerschap en nu zeker na de geboorte besef ik maar al te goed hoe druk ht kan zijn in het dagelijkse leven. Af en toe snak je gewoon naar een momentje quality time voor jezelf of met je gezin. Ik genoot dan zelf ook heel erg van een leuke pretecho, zwangerschapsmassage en de babyspa. 

En ja… een mama massage moet ik dringend ook zelf eens boeken!

Wij genieten enorm om er samen op uit te gaan als gezin: bos, pretpark, zwembad, op reis gaan. Reizen is iets wat ik wel heel graag doe. Maar soms hebben we er ook nood aan om eens wat tijd te maken en iets te doen onder ons twee: restaurantje, wellness of gewoon eens praten.

kelly's ervaring

"Nadia is een heel vriendelijke dame waarmee je een goede babbel kan hebben. Ons zoontje heeft alvast genoten van de massage & hydrotherapie. Zeker een aanrader! Dankjewel!!"

Wendy's ervaring

"Lilly geeft ze echt van genoten van de baby jacuzzi. Was vriendelijk ontvangst met een babbeltje en leuke omgang met Lilly. Zeker een aanrader voor met je kleine spruit naartoe te gaan als je hem of haar wilt laten genieten 🙂"

kyara's ervaring

"Het was een unieke ervaring. Tijdens de babymassage werden we begeleid om onze zoon te laten genieten. Nadien mocht hij verder ontspannen in het bad. We vonden het leuke ontvangst met het naambordje. Er was een gezellige sfeer aanwezig waardoor onze zoon en wij ons op ons gemak voelden. Wij komen zeker nog terug!"

Pretecho's

geslachtsbepaling - 3D en 4D echo's - 6D transformatie - arrangementen om te genieten tot na de geboorte

Zwangerschaps- en mama massage

Zwangerschapsmassage: kom samen met je baby volledig tot rust - Mama-massage: ik zorg voor jou

Babyspa

Leer hoe je je kleintje zelf kan masseren en kalmeren - Laat je kindje dobberen - Ontdek de voordelen van meerdere bezoeken aan de babyspa

Waar kom je terecht?

Echo Baby Spa is gelegen in Oudenburg in het hartje van West-Vlaanderen.

Je komt terecht in een rustige omgeving vlak aan een prachtig natuurgebied. Ik ontvang je in een gezellige, huiselijke sfeer.

Bij Echo Baby Spa werk ik met de modernste apparatuur om kwaliteit, veiligheid en comfort te kunnen garanderen.

volg je mij al op instagram?

Ik deel hier wekelijks leuke tips en acties

🩷 Waarom kiezen voor Echo Baby…
💕 Hoe mooi is dit geboortehart…
2 en half jaar geleden startte…
💗 Tijdens een pretecho zien we…
Blij en dankbaar om jullie hie…
Scroll to Top