Echo Baby Spa- pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

zwangerschapsmassage

Zwanger zijn is hard werken voor je lichaam. Het kan dan ook zomaar gebeuren dat je tijdens de zwangerschap fysieke klachten ervaart, een zwangerschapmassage brengt dan verlichting. Zowel op fysiek vlak als op mentaal vlak. Een massage tijdens de zwangerschap is heerlijk ontspannend voor zowel jou als voor de baby.

Waarom een zwangerschapsmassage?

Echo Baby Spa - zwangerschapsmassage - pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

Alle voordelen van een zwangerschapsmassage

Echo Baby Spa - zwangerschapsmassage - pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

Dit kan je verwachten van een zwangerschapsmassage

Je komt binnen bij Echo Baby Spa in Oudenburg en ik luister naar wat je noden zijn. Heb je op bepaalde plaatsen extra last? Zijn er zaken die je wel of juist niet leuk vindt?

Daarna help ik je om een comfortabele houding te vinden op de massagetafel. 

Ik zorg ervoor dat je de ganse massage zacht en bedekt ligt.

Bij een zwangerschapsmassage lig je op je zij en focus ik me op de plaatsen die tijdens de zwangerschap extra worden belast: je voeten, benen, bekken en onderrug.

Een zwangerschapsmassage is een volledige lichaamsmassage.

Uiteraard krijgt je buik ook extra aandacht en neem ik zelfs eventjes het gewicht van je buik over voor je.

Na de massage kan je genieten van een lekkere thee en sluiten we in alle rust af.

Voor wie een extra bijzondere ervaring wil, is er de mogelijkheid om de zwangerschapsmassage te combineren met een pretecho, een prachtige manier om nog dichter bij je kleintje te komen.

Gun jezelf en je baby dit moment van ontspanning en verbinding. Ik verwelkom je graag in deze warme, rustgevende omgeving, waar zorg, comfort centraal staan.

Zwangerschapsmassage

95
 • Volledige lichaamsmassage
 • Comfortabele zijligging
 • Met biologische massage olie
 • 70 minuten

Zwangerschapspakket

240
 • 2 x zwangerschapsmassage
 • 1 x Pretecho Maxi Time
 • Gratis bewaardoosje voor je echo's
 • Massage olie voor thuis
Luxe pakket

Zwangerschapsmassage en pretecho Maxi Time

165
 • Pretecho Maxi Time
 • Zwangerschapsmassage
 • Gratis bewaardoosje voor je echo's

Sofie's ervaring

"Zalige zwangerschapsmassage achter de rug. Amai dat heb ik genoten! Ik ben helemaal zen! Nadia is een super lieve vrouw en ik voelde me meteen op mijn gemak! Meteen ook de pretecho bijgeboekt. Helaas wou onze kleine meid haar gezichtje niet tonen en verstopte ze zich steeds achter haar handjes. Hiervoor ga ik binnenkort nog eens terug. Een echt aanrader voor alle mommy to be’s. !"

Kirstens ervaring

"Vandaag langs gegaan voor een 2de maal! Wat heb ik een fijne zwangerschapsmassage gehad! Nadia neemt de tijd voor je en toont interesse.Tijdens deze massage kon ik mij écht ontspannen en genieten. Overal werd aandacht aan besteed. Van rug, tot armen, benen, voeten, noem maar op. Éen van de weinige momenten waar op ik me écht kan ontspannen in de zwangerschap. Mocht je twijfelen, niet doen! Ik raad het zeker aan!"

AMBERS ERVARING

"Echt genoten van het avondje bij Echo Baby Spa. De ultieme me-time... Een zalige massage gehad waarbij ik mij volledig op mijn gemak voelde en voordien mogen genieten van de uitgebreide 2D en 3D echo van mijn kleintje. Nadia neemt tijd om je op je gemak te stellen en voor een aangename babbel. Ik kom zeker terug!"

FAQ zwangerschapsmassage

Veelgestelde vragen over zwangerschapsmassage

Je bent welkom voor deze bijzondere ervaring vanaf 14 weken zwangerschap.

Je bent welkom tot de allerlaatste dag van je zwangerschap.

U wordt stipt op het uur van de afspraak verwacht. Zo kunnen we in alle rust de voorgaande sessie afronden en op tijd aan de sessie starten.

Ik volgde een gespecialiseerde opleiding zwangerschapsmassage waardoor ik weet wat wel of niet mag, welke geuren ik mag gebruiken en welke technieken ik wel en niet mag toepassen op je zwangere lichaam. 

Tijdens je zwangerschap kan je bepaalde etherische oliën beter niet gebruiken. Deze gebruik ik uiteraard niet. Ook bepaalde plaatsen op het lichaam worden bewust niet gemasseerd.

Voor de zwangerschapsmassage neem je thuis een douche zodat de poriën openstaan en de olie beter in je huid kan intrekken. Je doet best zo weinig mogelijk juwelen en make-up aan. Heb je lang haar? Breng dan zeker een rekker of speld mee.

Doe gerust iets comfortabel aan die je makkelijk kan afdoen. Tijdens de massage kies je zelf of je bh aan of afdoet. Onderbroek blijft sowieso aan tijdens de massage.

In de massageruimte kan er geen extra persoon meekomen. Laat je je voeren? Dan kan de persoon in de auto wachten of een prachtige wandeling maken in het natuurgebied hier aan de overkant.

Tijdens de massage gebruik ik biologische massageolie met zachte geuren die veilig zijn tijdens je zwangerschap.

Je legt de afspraak vast via het online boekingsplatform. De sessie betaal je bij je afspraak. Betaal je met een cadeaubon dan kan je de code ingeven bij het boeken.

Er is een parkeerplaats voorzien op de oprit van Echo Baby Spa.

Echo Baby Spa is gelegen in Roksem – Oudenburg. Centraal in West-Vlaanderen en vlakbij Brugge en Oostende.

Tot 24 uur voor de sessie kan de afspraak kosteloos verplaatst worden. Stuur ons hiervoor een mail of neem even telefonisch contact met me op. Gelieve GEEN annulaties door te geven via Instagram of Facebook.
In geval van ziekte minder dan 24 uur op voorhand, vragen we om een doktersattest door te sturen. Dit vragen we alleen maar om misbruik tegen te gaan. Hierna kunnen we jouw afspraak ook kosteloos verplaatsen naar een ander moment.
Indien jullie niet komen opdagen of geen geldige reden hebben voor annulatie, kunnen we je afspraak niet kosteloos verplaatsen of je betaalde afspraak jammer genoeg niet terugbetalen. Wij treffen heel wat voorbereidingen wat betreft organisatie en nutsvoorzieningen. Wij kunnen hierop dus geen uitzonderingen maken.
In geval van herhaaldelijke annuleringen door eenzelfde klant kan Echo Baby Spa zonder rechterlijke machtiging of voorafgaande ingebrekestelling en zonder betaling van enige schadevergoeding de overeenkomst annuleren en het betaalde bedrag inhouden.

Echo Baby Spa - zwangerschapsmassage - pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

Mijn expertise

Scroll to Top