Echo Baby Spa- pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

2D, 3D en 4D pretecho
in het hartje van west-vlaanderen

2D, 3D en 4D pretecho
in het hartje van
west-vlaanderen

Echo Baby Spa - pretecho - pretecho, 2D echo, 3D echo, 4D echo, 6D echo, babyspa, babywellness, babymassage, zwangerschapsmassage, mama massage, postpartum massage, echobeeldjes, 3D echobeeldjes, Oudenburg, Roksem, West-Vlaanderen, België

2D, 3D en 4D pretecho
in het hartje van west-vlaanderen

Ik wil mijn kleintje bewonderen.

Ik zorg voor een prachtige beleving.

Maxi Time

90
 • 30 min pretecho in 2D, 3D en 4D
 • 5 afgeprinte foto's
 • Gratis bewaardoosje voor je echo's
 • Gratis terugkomgarantie

Zwangerschapsmassage en pretecho Maxi Time

165
 • Pretecho Maxi Time
 • Zwangerschapsmassage
 • 5 afgeprinte foto's
 • Gratis bewaardoosje voor je echo's
 • Gratis terugkomgarantie

2 x Maxi Time

180
160
 • 2 x pretecho Maxi Time
 • 6D transformatie mogelijk vanaf 26 weken (+ 40€)
 • 2 x 5 afgeprinte foto's
 • Gratis bewaardoosje voor je echo's
 • Gratis terugkomgarantie
favoriet

Valentine's ervaring

"Super leuke ervaring gehad. De tijd gekregen om mijn zoontje te bewonderen. Het was dan ook een gezellige sfeer met Nadia. Nadien prachtige foto's meegekregen en de rest werd opgestuurd. Zeker een aanrader!"

izorah'S ERVARING

"Het was een GEWELDIGE belevenis! Wij hadden een pretecho + zwangerschapsmassage geboekt en wat was dit het waard. We voelden ons meteen op ons gemak en kregen voldoende tijd om ons kindje zo goed mogelijk te zien. Nadien kregen we een box mee met afgedrukte foto's die van super goede kwaliteit waren! De zwangerschapsmassage was ook zeer geslaagd en zeker een aanrader. Indien je twijfelt om een sessie te boeken, doe dit zeker, het is zeker de moeite en je geld waard! 🙂 "

Anouk's ervaring

"Nadia is een hele lieve, aangename vrouw, ik voelde mij heel op mijn gemak (wat niet snel gebeurt). Foto's die je meekrijgt zijn van goede kwaliteit en de overige beelden krijg je via mail (ook topkwaliteit). Het was een super leuke ervaring!"

FAQ Pretecho

Veelgestelde vragen over pretecho

Tijdens een pretecho gaat het om de beleving. Je mag namelijk puur voor je geluk lang naar je kindje kijken. Intussen vertel ik wat ik zie. Deze echo is dus niet gericht op de ontwikkeling van je kindje, maar op het bewonderen van hem of haar.  We kunnen ook eventjes kijken naar het geslacht van je kindje. Er zijn 2 verschillende echo’s: een 2D echo of een 3D echo en 4D echo.

Tijdens de echo ben ik je fotograaf en maak ik zoveel mogelijk moooie foto’s en filmpjes. Je krijgt ook afgeprinte foto’s mee naar huis afhankelijk van welke echo je boekt.

Een pretecho kan nooit een afspraak bij de gynaecoloog vervangen!

Je hebt de mooiste resultaten vanaf week 15 tem week 32. Afhankelijk van wat je wil zien. Een baby tot 20 weken is heel mooi omdat je de baby nog helemaal op beeld ziet. Na 32 weken kan je ook nog langskomen maar hou er dan wel rekening mee dat je kindje minder plaats heeft en ik het gezichtje niet altijd volledig in beeld meer krijg.

Het gezichtje is mooi vanaf 24 weken door het onderhuids vetweefsel dat gevormd wordt.

Ieder moment in de zwangerschap is mooi. Je kan dus gerust meerdere keren langskomen om je wondertje te zien veranderen in je buik.

Een pretecho is niet schadelijk voor je ongeboren kindje. De echo wordt uitgevoerd met geluidsgloven en niet met straling (zoals bepaalde mensen denken). Het is nog nooit wetenschappelijk aangetoond dat een echo schadelijk is. Je kan dus met een gerust hart langskomen

Als je gekozen hebt om een pretecho te laten maken kan je nu kiezen tussen 2D of 3D en 4D echo.
Wat is nu precies het verschil?

Een 2D pretecho: Bij een 2D echo worden geluidsgolven omgezet naar beeld, waardoor je in zwart-wit een doorsnede van je kindje ziet.

Een 3D echo van je baby: Ook een 3D pretecho geeft de doorsnede van je baby weer, maar deze wordt opgebouwd uit meerdere 2D-beelden. Daardoor zie je een driedimensionale weergave van je kindje, waar door je veel meer details krijgt. Een 3D echo is ook in kleur waardoor we een mooie foto van je kleintje krijgen

Een 4D echo van je baby: Een 4D pretecho is eigenlijk een live 3D echo. De echo bestaat uit meerdere 3D beelden. Hierdoor beweegt je kindje en krijg je filmpjes te zien. Je ziet bijvoorbeeld de armpjes of beentjes bewegen en ziet ook de gezichtsuitdrukkingen van je baby. 

Bij een echo Maxi Time krijg je sowieso de combinatie van 2D, 3D en 4D en hoef je dus niet te kiezen.

Alles is afhankelijk van verschillende factoren: de helderheid en hoeveelheid van je vruchtwater, de dikte van de buikwand …

Ik doe mijn uiterste best om mooie pretecho’s te maken, bij een verkeerde ligging waardoor niets van het gezichtje te zien is wordt een gratis beurt aangeboden. De sessies worden niet terugbetaald.

Het helpt als je de week voor de pretecho 2 liter water per dag drinkt. Hierdoor heb je meer vruchtwater en krijg je mooiere foto’s.

Gebruik geen crème of olie op de dag van je bezoek. Na de sessie kan je bij mij je buik verwennen door deze in te smeren.

Een pretecho wordt altijd uitwendig uitgevoerd. Een inwendige echo wordt vaak uitgevoerd aan het begin van de zwangerschap omdat de arts dan de foetus beter kan zien.

U wordt stipt op het uur van de afspraak verwacht. Zo kunnen we in alle rust de voorgaande sessie afronden en op tijd aan de sessie starten.

Je legt de afspraak vast via het online boekingsplatform. De sessie betaal je bij je afspraak. Betaal je met een cadeaubon dan kan je de code ingeven bij het boeken.

Er is een parkeerplaats voorzien op de oprit van Echo Baby Spa.

Tot 24 uur voor de sessie kan de afspraak kosteloos verplaatst worden. Stuur ons hiervoor een mail of neem even telefonisch contact met me op. Gelieve GEEN annulaties door te geven via Instagram of Facebook.
In geval van ziekte minder dan 24 uur op voorhand, vragen we om een doktersattest door te sturen. Dit vragen we alleen maar om misbruik tegen te gaan. Hierna kunnen we jouw afspraak ook kosteloos verplaatsen naar een ander moment.
Indien jullie niet komen opdagen of geen geldige reden hebben voor annulatie, kunnen we je afspraak niet kosteloos verplaatsen of je betaalde afspraak jammer genoeg niet terugbetalen. Wij treffen heel wat voorbereidingen wat betreft organisatie en nutsvoorzieningen. Wij kunnen hierop dus geen uitzonderingen maken.
In geval van herhaaldelijke annuleringen door eenzelfde klant kan Echo Baby Spa zonder rechterlijke machtiging of voorafgaande ingebrekestelling en zonder betaling van enige schadevergoeding de overeenkomst annuleren en het betaalde bedrag inhouden.

Ontdek de exclusieve 3D echo beeldjes

Scroll to Top